Disclaimer

Disclaimer

Deze website is eigendom van Pepmax Commanditaire Vennootschap, Hamsesteenweg 20, 9200 Grembergen, ondernemingsnummer BE 0728 631 237.
Je kan ons contacteren via mail:
christel@kwispelcoach.be of op het nummer 0499 23 79 31

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaar je je uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan PEPMAX of rechthoudende derden.

Beperking van aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

PEPMAX doet de nodige inspanningen om correcte informatie te publiceren. Het is mogelijk dat er onjuistheden in de content sluipen. Als je zelf onjuistheden vaststelt, kan je contact opnemen met de beheerder van deze site PEPMAX.  Als dit het geval is, zal PEPMAX zo snel mogelijk de nodige stappen ondernemen om alles recht te zetten.

PEPMAX kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site. Deze site is informatief. Win altijd het advies in van een deskundige.

PEPMAX streeft naar een optimale werking van de website. PEPMAX kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor een slechte werking ervan of voor een tijdelijke (on)beschikbaarheid.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina’s van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan. PEPMAX heeft geen inspraak in de inhoud van de sites waarnaar verwezen wordt en kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud op deze sites.