Christel Sonck

Christel Sonck, Kwispelcoach

Christel Sonck van kwispelcoach is hondenopvoedster

Christel heeft een passie voor honden. Lang geleden is ze begonnen als hondentrimster. Maar al snel ontdekte ze dat hondengedrag haar meer boeide. Al 20 jaar blijft ze zich bijscholen over hondenopvoeding en hondengedrag.

Enkele van haar rolmodellen zijn Sue Sternberg die gespecialiseerd is in het gedrag van asielhonden. Maar ook Ian Dunbar die voorstander is van een hond op een speelse manier en met zachte hand op te voeden. En natuurlijk Sophia Yin, dierenarts en gespecialiseerd in positieve gedragstraining.

Christel begrijpt de wereld van de hond en kan heel snel een relatie opbouwen met de hond.

Christel is ook mindset coach voor mensen. Hierdoor heeft ze een grote kennis van menselijk gedrag en emoties en op welke manier je gedrag kan ombuigen. Ze gebruikt haar kennis van hondengedrag gecombineerd met die van mensengedrag om mens en hond harmonieus te laten samenleven.

Zij is Kwispelcoach omdat ze er door persoonlijke begeleiding voor zorgt dat mens en hond de beste vriendjes worden en harmonieus kunnen samenleven met wederzijds respect.

Zij leidt ook mensen op om Kwispelcoach te worden of om met therapiehonden te werken. Verder is Christel bestuurslid van ADPT BeNe, beroepsvereniging voor hondentrainers.

Ze heeft het programma De Kwispelcoach van WTV gepresenteerd.

Christel Sonck van kwispelcoach is hondenopvoedster

We streven er naar om honden en mensen harmonieus te laten samenleven met wederzijds begrip. We zijn ervan overtuigd dat alle honden brave honden kunnen worden en dat alle baasjes geweldige baasjes kunnen zijn. We versterken de relatie tussen baasje en hond en we zorgen ervoor dat beiden goede vriendjes blijven met hun omgeving. We helpen hen beiden samen op weg.